AcasăOldCampionii mondiali la handbal feminin U 18 si kaiac canoe, premiati la...

Campionii mondiali la handbal feminin U 18 si kaiac canoe, premiati la Guvern

Fetele din echipa de junioare la handbal (under 18/ U18- n.r.), precum si reprezentantii Romaniei la Campionatul Mondial de Kaiac Canoe care au castigat medelii de aur au fost premiati, marti, la Palatul Victoria.

Sportivii au participat la o ceremonie special dediata lor, in prezenta premieurlui Ponta si a ministrului Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo. Atat nationala de handbal feminin U 18, antrenata de Aurelian Rosca si Gavril Kozma, campioana la Campionatul Mondial din Macedonia, cat si baietii de la kaiac-canoe au fost felicitati de seful Guvernului, care a tinut sa le ureze succes la viitoarele competitii la care vor participa. „Vreau sa le felicit pe toate fetele din echipa de handbal U 18 si sa le urez succes in continuare, pentru ca  daca au fost campioane mondiale la junioare, inseamna ca la senioare o sa incerce sa fie tot acolo; sa-i felicit pe campionii mondiali de la caiac canoe si sa le urez succes pentru toata pregatirea pentru olimpiada de la Rio”, le-a transmis seful Executivului.

Va amintim ca, recent, canoistii Liviu Dumitrescu si Victor Mihalachi au castigat titlului mondial la proba de 1000 de metri, la Moscova, la Campionatul Mondial de Kaiac Canoe 2014.

Sursa foto: Facebook/Victor Ponta

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger