Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Cameron, primit de Regina, dupa ce conservatorii au castigat legislativele din Marea Britanie

Cameron, primit de Regina, dupa ce conservatorii au castigat legislativele din Marea Britanie

Autor:

Partidul lui David Cameron, premierul in exercitiu, este marele castigator al alegerilor din ziua precedenta.

 

cameron Cameron, primit de Regina, dupa ce conservatorii au castigat legislativele din Marea BritanieCum Conservatorii au obtinut majoritatea la alegerile legislative, vor putea forma singur Guvernul. Cel putin asa arata rezultatele scrutinului de joi, din Regatul Unit, dupa numararea aproape tuturor voturilor exprimate in cursul zilei trecute.

In urma cu scurt timp, David Cameron, liderul partidului Conservator, a fost primit, la Londra, de catre regina Elisabeta a II-a, care, conform protocolului, urmeaza sa il insarcineze oficial pe actualul prim-ministru cu formarea unui nou Cabinet.Rezultatele obtinute de formatiunea sa l-ar fi facut pe Ed Miliband, liderul laburist, al carui partid a ocupat al doilea numar de mandate, sa se gandeasca sa se retraga din functie, cel putin asta indica sursele citate de BBC.

Insa acesta nu este singurul nume cunoscut din randul taberelor care au inregistrat rezultate mai slabe decat se asteptau, la alegerile parlamentare din 7 mai, care a ales sa faca un pas inapoi. Liderul liberal-democratilor, Nick Clegg, si-a prezentat deja demisia, la fel ca si presedintele UKIP, Nigel Farage.

Mai trebuie spus ca, potrivit datelor prezentate de presa britanica, pe locul trei se afla, in urma scrutinului de joi, Partidul National Scotian, care va avea 50 de mandate in Camera Comunelor.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!