AcasăOldCamelia Voiculescu: Ceea ce s-a intamplat astazi sfideaza principiile statului de drept....

Camelia Voiculescu: Ceea ce s-a intamplat astazi sfideaza principiile statului de drept. Tatal meu nu a comis nicio fapta reprobabila

Camelia, fiica lui Dan Voiculescu, a reactionat dupa anuntarea sentintei in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), cunoscut in presa si ca „Dosarul Telepatia”, in care magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat la zece ani de inchisoare pe fondatorul trustului Intact.

Camelia Voiculescu

Prin intermediul unui comunicat, citat de Antena 3, Camelia Voiculescu, presedinte al Intact Media Group, isi sustine tatal.  „Ceea ce s-a intamplat astazi sfideaza nu doar practicile justitiei intr-o tara democratica, parte a Uniunii Europene, ci chiar principiile statului de drept, atat de invocat tocmai de catre cei care nesocotesc legea. Astazi, printr-o incalcare flagranta a drepturilor la un proces corect, tatal meu plateste pentru ca presa sa nu fie monocolora in Romania. Pentru curaj”, se mentioneaza in documentul citat.

Mai mult, desi instanta a dispus sechestru pe sediul Antenei 3, Camelia Voiculescu precizeaza ca ziaristii din trust vor continua sa isi faca meseria. „Jurnalistii acestui Grup, pe care tatal meu  l-a fondat acum mai bine de douazeci de ani si care a devenit cea mai puternica platforma de media din Romania, vor continua sa rosteasca adevaruri despre un sistem care vrea sa confiste demnitatea”, se mai arata in mesajul dat publicitatii vineri.

Nu in ultimul rand, Camelia Voiculescu afirma ca e mandra de tatal sau. „Va incredintez ca tatal meu nu a comis nicio fapta reprobabila. A luptat, cu demnitate, curaj si onoare impotriva unui regim care aminteste din ce in ce mai tare de vremuri considerate trecute.  Sunt foarte mandra de el!”, incheie fiica fostului senator.

author avatar
eNational
548 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger