AcasăOldCadavru descoperit in portbagajul unei masini, in Pantelimon: Cel mai nou indiciu...

Cadavru descoperit in portbagajul unei masini, in Pantelimon: Cel mai nou indiciu in acest caz

Ancheta in cazul care a sadit groaza in randul locuitorilor cartierului bucurestean Pantelimon e in plina desfasurare. La o zi dupa ce oamenii legii au descoperit un cadavru, in portbagajul unei masini cu numere de Constanta  parcata in apropierea unei sectii de politie din Capitala, autoritatile au o prima pista in legatura cu identitatea victimei.

Mai precis, potrivit cugetliber.ro, trupul fara viata al barbatului inghesuit intr-un geamantan, ascuns intr-un portbagaj al unei masini parcate pe o strada din cartierul bucurestean Pantelimon, in proximitatea sectiri 9 de Politie, ar aparitne unui om de afaceri sirian, in varsta de 52 de ani, stabilit in Romania.

Barbatul, despre care se pare ca partenera sa de viata, care locuieste in Capitala, si cu care victima are un copil, nu mai stia nimic inca de la finele anului trecut, si a carui disparitie ar fi fost anuntata la politie la inceputul lui 2015, ar fi locuit in Bucuresti, lucrand, insa, ca administrator in domeniul hotelier, mai precis in statiunea Olimp.

Conform unor martori, autoturismul in portbagajul caruia a fost gasit trupul fara viata al barbatului – aflat in stare de descompunere, semn care i-a dus pe politisti catre ipoteza ca decesul s-ar fi produs in urma cu cateva zile -ar fi fost parcat de cateva saptamani bune in zona in care a fost gasit.

Oamenii legii continua verificarile in acest caz, pentru a scoate la lumina conditiile in care s-a produs crima.

author avatar
eNational
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger