AcasăOldBucurestenii au venit la Ziua Portilor Deschise la MApN, sa vada expozitia...

Bucurestenii au venit la Ziua Portilor Deschise la MApN, sa vada expozitia de tehnica militara

Zi de sarbatoare la Ministerul Apararii Nationale (MApN). Doritorii au avut acces neingradit in incinta institutiei, dar si in curtea sediului ministerului, unde au putut vedea elemente de tehnica militara, expuse special pentru a fi admirate de privirile publicului, duminica, de Ziua Portilor deschise la MApN.

De dimineata incepand, ministrul Dusa a fost prezent la sediul isntitutiei in fruntea careia se afla, unde a luat parte la ceremonia militara organizata cu ocozaia sarbatoririi Zilei NATO, dar si a evenimentului public de la MApN, respectiv Ziua Portilor Deschise.

N-au fost putini au fost parintii care, insotiti de copiii lor – baieti, dar si fetite – au ales sa treaca pragul institutiei. Pana la ora 13, cand s-a incheiat evenimentul, bucurestenii au putut veni pe Strada Izvor pentru a vizita expozitia de tehnica militara, dar si alte expozitii tematice gazduite de salile in care, in mod curent, au loc intalniri oficiale. Mai mult, cu aceasta ocazie, a fost organizat un moment special, in care militarii Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul” si-au demonstrat dibacia in manuirea armamentului.

sursa foto: mapn.ro/Petrica Mihalache

329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger