AcasăOldBrad in fata clubului "Colectiv", in memoria victimelor. Stelute si o panglica...

Brad in fata clubului „Colectiv”, in memoria victimelor. Stelute si o panglica cu un mesaj de suflet

Un pom de Craciun a aparut, miercuri, in fata clubului cuprins, in seara zilei de vineri, 30 octombrie, de incendiul devastator care a curmat 63 de vieti. In memoria lor, cei dragi au venit sa impodobeasca un brad in locul in care s-a declansat tragedia de la „Colectiv”.

Chiar daca pentru ei tot ce inseamna bucuria Sarbatorilor de iarna a disparut, umbrita de drama pe care o traiesc, de la finele lunii octombrie incepand, si acasa poate multi dintre parintii si fratii delor care au pierit in urma incendiului nici nu se gandesc sa mai aiba un brad decorat, au ales sa vina in fata clubului, pentru a decora unul, simbolic, cu gandul la trecuti intr-o lume mai buna.

O parte a rudelor celor 63 de tineri care au murit in urma incendiului de acum 74 de zile au venit miercuri, pe strada Tabacarilor, la numarul 7, la altarul in care, in zilele de dupa tragedie, au fost aprinse zeci de mii de candele si aduse sute de mii de flori, iar acum reuneste fotografiile victimelor, cu mesaje adresate lor, dar si supravietuitorilor incendiului.

Nu singuri, ci alaturi de o parte a asistentilor sociali de la ASproAS. Impreuna au impodobit un brad – in care au agatat, simbolic, o panglica alba, pe care era scris faptul ca tot ceea ce insemana momentul Colectiv nu va fi uitat, de Craciun, dar si globuri si stelute – cate una pentru fiecare dintre cele 63 de tineri si tinere care au pierdut lupta cu nemiloasa moarte, dupa ce au fost raniti in incendiul care a pus stapanire, in doar cateva clipe, pe localul din sectorul 4. Si s-au gandit la cei dragi, disparuti mult prea devreme dintre cei vii…

Foto: Hurdis/ Facebook – ‎ÎmpreunăRezistăm

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger