AcasăOldBilantul incendiului din clubul bucurestean a ajuns la 27 de morti

Bilantul incendiului din clubul bucurestean a ajuns la 27 de morti

Tragedia ce a avut loc, tarziu seara trecuta, intr-un club din Capitala, in timpul unui concert, a curmat vietile a cel putin 27 de persoane.

De asemenea, 162 de oameni au fost raniti, fiind transportati la spitalele de urgenta de pe raza Capitalei si la cel judetean Ilfov. Mai precis, victimele au fost duse la Spitalul Floreasca, Spitalul de Arsi, Elias, Spitalul Militar, Sf. Pantelimon, Spitalul Judetean Ilfov, Sf. Ioan, Bagdasar, Spitalul Municipal, Spitalul Coltea, Budimex si Spitalul Grigore Alexandrescu.

De asemenea, dupa cum a confirmat si secretarul de stat Raed Arafat, au fost victime ale incendiului care au ajuns la spitale cu alte mijloace decat ambulantele.

La cateva unitati medicale care au primit victime ale incendiului din clubul bucurestean au ajuns ministrul de interne si secretarul de stat Arafat, respectiv la Spitalul de Urgenta Floreasca, la Spitalul Municipal si la Spitalul de Arsi, unde au fost internate 93 de persoane ranite.

La locul tragediei a fost o adevarata desfasurare de forte, cu zeci de masini ale salvarii si pompierilor, medicii incercand din rasputeri sa salveze ranitii, in majoritatea lor tineri veniti la concertul repectiv.

Drama a avut loc in Clubul Colectiv, din sectorul 4, in cladirea unei foste fabrici. Se pare ca un stalp si ulterior plafonul clubului s-ar fi aprins, in urma unui spectacol pirotehnic, iar de aici s-a declansat nenorocirea.

Ancheta privind cauzele nenorocirii a fost preluata de Parchet, iar audierile au inceput deja.

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger