AcasăOldBica, internata la spitalul penitenciarului

Bica, internata la spitalul penitenciarului

Fosta sefa a DIICOT ar fi ajuns in spitalul unitatii de detentie unde se afla, in regim de arest preventiv, odata ce o astfel de masura a fost luata de instanta in cazul ei, intr-un dosar in care DNA-ul o acuza de fapte de coruptie.

Bica se afla sub supravegherea medicilor de la Targsor (penitenciarul de femei in care a fost transferata, la inceputul lunii, din Arestul Central al Politiei Capitalei-n.r), anunta B 1 TV, care o citeaza pe avocata fostei sefe Antimafia.

Conform aceleiasi surse, in ultima perioada Bica – fost reprezentant al Ministerului Justitiei in Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP- ar fi slabit foarte mult, motiv pentru care, avand in vedere ca nu s-ar fi simtit bine, ar fi ajuns pe mana doctorilor.

Informatia vine la doar o zi dupa ce s-a aflat ca Instanta Suprema a dispus ca aceasta poate parasi arestul preventiv, urmand sa ramana in arest la domiciliu. Insa cum masura nu este definitiva, pana sa se lamureasca daca poate pleca acasa, Bica mai are de asteptat sa vada daca procurorii DNA fac sau nu recurs.

381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger