AcasăOldBarbatii acuzati ca ar fi oferit mita unui politist o masina de...

Barbatii acuzati ca ar fi oferit mita unui politist o masina de lux, in fata instantei

Cei doi barbati pe care procurorii brasoveni ii acuza ca ar fi incercat -in urma cu mai putin de doua saptamani- sa mituiasca un om al legii cu o masina de lux, pentru a scapa de problemele cu legea, vor ajunge in fata judecatorilor.

Aflati in prezent in arest preventiv, cei doi au aflat ca procurorii le-au trimis dosarul, spre judecare, magistratilor Tribunalului Brasov. in cate anunta DNA, marti, intr-un comunicat, atat Ali – Eduard Al – Jenabi, cat si celalalt barbat cercetat in aceeasi cauza, pentru ca l-ar fi sprijinit pe cel dintai, sunt acuzati de dare de mita. De altfel, anchetatorii precizeaza ca masina in cauza apartine acestuia din urma.

Din rechizitoriul pe care anchetatorii l-au intocmit in prezenta cauza penala rezulta urmatoarele aspecte: pe 10 decembrie, „inculpatul Al – Jenabi Ali – Eduard, cu sprijinul inculpatului Dogar Nicolae Florin, a oferit cu titlu de mita, un autoturism marca BMW X6, unui agent de politie aflat in exercitarea atributiilor de serviciu. Autovehicul urma sa-i fie remis agentului de politie pentru ca acesta sa nu intocmeasca un proces verbal de constatare a infractiunilor flagrante savarsite de inculpatul Al – Jenabi Ali-Eduard si pentru a nu trimite probele de sange recoltate de la acesta din urma, la spital„. Din acelasi comunicat al procurorilor rezulta ca, inainte de acest moment, Al – Jenabi ar fi fost prins in trafic, conducand autoturismul in cauza, fara, insa, sa aiba permis, dar si cu „o concentratie de 0,65mg/l alcool pur in aerul expirat”.

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger