AcasăOldBarbati arestati preventiv in Capitala, dupa ce au fost prinsi in flagrant...

Barbati arestati preventiv in Capitala, dupa ce au fost prinsi in flagrant cu bijuterii furate!

Doi barbati au ajuns in arest preventiv, in urma unui flagrant pus la cale de politistii Capitalei, in vederea destructurarii unui grup specializat in furt de locuinte.

Cei doi sunt acuzati ca ar fi intrat prin efractie intr-un apartament din Bucuresti. Unul dintre suspecti este banuit ca, in aceasta dimineata, ar fi patruns intr-o locuinta dintr-un bloc din Capitala. La scurta vreme, a aparut in peisaj si celalalt barbat, moment in care oamenii legii si-au facut aparitita si i-au imobilizat.

Perchezitia corporala a scos la iveala „prada” pe care o aveau cei doi asupra lor, respectiv mai multe bijuterii din aur. Mai mult, politistii din Capitala au gasit asupra suspectilor si o surubelnita, precum si manusi, obiecte pe care le-ar fi folosit pentru a patrunde, intr-o prima instanta, in locuinta respectiva, dar si pentru a incerca sa mascheze orice urma care sa ii incrimineze.

Potrivit comunicatului Politiei Capitalei, prejudiciul in acest caz se ridica la circa 8.000 de lei, paguba care, din fericire pentru proprietar, a fost recuperata integral si returnata partii vatamate. Acuzati de furt calificat, cei doi barbati au fost arestati preventiv. Cercetarile in acest caz sunt continuate de oamenii legii.

Sursa foto: replicaonline.ro

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger