AcasăOldBarbat retinut pentru inselatorie cu locuri de munca. Aproape 100 de pagubiti!

Barbat retinut pentru inselatorie cu locuri de munca. Aproape 100 de pagubiti!

Acuzat ca a facut bani frumosi mintind peste 90 de persoane ca le poate obtine locuri de munca in afata tarii, un tanar a ajuns pe mana politiei.

Mai exact, barbatul in varsta de 27 de ani, domiciliat in Ramnicu Valcea, a fost prins de catre reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie in cursul zilei de luni. Valceanul este banuit ca ar fi inselat 94 de persoane, carora le-ar fi pretins cate 210 euro in schimbul unor simple promisiuni. Pentru ca doar cu atat s-au ales pagubitii care au scos din buzunar aceste sume, crezand ca astfel vor avea sansa sa obtina un loc de munca in Anglia.

Localizat initial in Spania, ulterior prins in Romania, mai exact in orasul sau de domiciliu, suspectul a fost dus intr-o prima faza la audieri, la sediul politiei, fiind, ulterior retinut pentru 24 de ore, in cadrul centrului existent in cadrul IPJ Valcea. Pasul urmator pe care il vor urma anchetatorii in cazul tanarului va fi acela de a-l prezenta in fata Instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Mai trebuie spus ca faptele de care este suspectat tanarul – administrator al unei firme- dateaza, spun politistii din cadrul IPJ Valcea, din perioada octombrie – decembrie 2014. In total, suma adunata in urma unor astfel de fapte a ajuns, spun politistii, la circa 20.000 de euro.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger