AcasăOldAzi se anunta sentinta definitiva in procesul tinerilor din Vaslui acuzati de...

Azi se anunta sentinta definitiva in procesul tinerilor din Vaslui acuzati de viol

Capitolul final – din punct de vedere al deciziei instantei – in cazul care a oripilat opinia publica din tara, cel al fetei batjocorite pe un camp, de sapte tineri din Vaslui, se va consemna in cursul zilei de marti.

Totul dupa ce magistratii Curtii de Apel Iasi vor anunta sentinta finala in proces, respectiv pedepsele pe care le vor primi cei sapte barbati acuzati de viol. In prima instanta, acestia din urma au primit pedepse de intre cinci ani si opt luni si opt ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Trebuie amintit, insa, faptul ca ambele parti s-au aratat nemultumite de valoarea pedepselor, drept urmare, odata anuntate aceste sentinte, atat acuzatii, cat si avocata adolescentei batjocorite au facut apel la decizie instantei vasluiene, astfel ca marti cauza va ajunge pe rolul magistratilor Curtii de Apel iasi, care au ultimul cuvant in acest dosar. Ramane de vazut daca pedepsele primite de catre tinerii acuzati de viol vor fi mai mari sau, dimpotriva, reduse fata de cele decise de judecatori in prima faza.

author avatar
Cristina Stefan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger