AcasăOldAvocatul lui Voiculescu cere audierea presedintelui Basescu si a fostului ministru Ilie...

Avocatul lui Voiculescu cere audierea presedintelui Basescu si a fostului ministru Ilie Sarbu

Dan Voiculescu

Gheorghita Mateut, avocatul lui Dan Voiculescu, a solicitat instantei, luni, audierea ca martori in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) a sefului statului, dar si a doi fosti ministri ai agriculturii.

Dan Voiculescu

Avocatul presedintelui fondator al Partidului Conservator a cerut audierea mai multor martori, printre care si a lui Traian Basescu, cel care, sustine apararea lui Voiculescu, a semnat, in calitate de primar al Capitalei, autorizatia pentru construirea turnului Intact. „Eu unul nu cred ca judecatorul o sa-l cheme pe Traian Basescu ca martor, daca nu a fost chemat el in dosarul fratelui lui. Dar om trai si om vedea. Avem datoria sa incercam orice”, le-a spus Voiculescu jurnalistilor.

Totodata, avocatul fostului senator a cerut instantei chemarea la audieri, ca martori, a doi fosti ministri ai Agriculturii, social-democratul Ilie Sarbu, dar si Dacian Ciolos.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, luni, un nou termen in dosarul „Telepatia”. La CAB au venit atat Dan Voiculescu, cat si fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis.

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger