AcasăOldAvocatul lui Oprescu anunta ca va contesta interceptarile din dosarul fostului primar

Avocatul lui Oprescu anunta ca va contesta interceptarile din dosarul fostului primar

Unul dintre primele nume cunoscute care anunta – ce-i drept, prin intemediul aparatorului sau legal- ca va contesta interceptarile din dosarul deschis de procurorii anticoruptie este Sorin Oprescu.

Unul dintre avocatii fostului primar al Bucurestilor a anuntat, joi, mai exact la o zi dupa ce s-a aflat motivarea CCR pentru decizia luata in 16 februarie, prin care SRI-ul nu mai poate face interceptari, pentru ca nu este considerat organ de cercetare penala, ca va depune o astfel de contestatie. Totul, ca urmare a faptului ca „DNA a avut sprijinul Serviciului Roman de Informatii”, din cate a sustinut avocatul.

Totodata, Mocanu a explicat si faptul ca aceste interceptari „reprezinta undeva la 30% din materialul probator pe care se sustine acuzatia”, dar si ca „in sarcina lui Sorin Oprescu vorbim dar de patru interceptari ambientale, care, intr-adevar, sunt – ele, ca si relevanta, in acest moment, daca ma intrebati- nu au o relevanta in sustinerea acuzatiei. Dar daca vor fi anulate, cu atat mai bine”.

Nu in ultimul rand, aparatorul legal al fostului primar -care, de la inceputul anului in curs a revenit la spitalul pe care l-a si condus vreme de cativa ani, reluandu-si, practic, profesia de baza, cea de medic- a precizat ca magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor fi cei care vor decide daca vor inlatura aceste „mijloace de proba”. Va reamintim ca Sorin Oprescu a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, care-l acuza de coruptie.

66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger