AcasăOldAvocatul lui Dan Sova, dupa plasarea senatorului in arest la domiciliu: Este...

Avocatul lui Dan Sova, dupa plasarea senatorului in arest la domiciliu: Este „exclusa recunoasterea, pentru ca nu a savarsit aceste fapte”

In timp ce Sova a ales sa nu faca niciun comentariu – nici la sosirea si nici la plecarea de la Instanta Suprema – in ziua in care s-a judecat propunerea reprezentantilor DNA in privinta sa, avocatul senatorului a facut o serie de precizari, din care a reiesit, in primul rand, faptul ca social-democratul nu ia in calcul varianta unei eventuale recunoasteri a faptelor de care il acuza procurorii.

Veronel Radulescu a explicat, odata ce magistratii au decis plasarea fostului ministru in arest la domiciliu, faptul ca atat apararea legala a social-democratului, cat si procurorii au contestat decizia Curtii Supreme, cea privind plasarea lui SOva in arest la domiciliu, hotarare care nu este una definitiva. „Am solicitat respingerea oricarei propuneri de emitere a masurilor preventive impotriva lui Dan Sova. Bineinteles ca dorim o masura mai blanda”, a lamurit avocatul senatorului.

Avocatul a oferit un punct de vedere si in ceea ce priveste faptul ca deja a fost luata o masura mai putin dura fata de cea propusa de DNA, respectiv arestul la domiciliu, fata de arestul preventiv propus Instantei Supreme de procurori, ulterior retinerii lui Sova. „Consider ca decizia reprezinta, de fapt, indoiala pe care a avut-o instanta ca probele care au fost puse la dosar sunt susceptibile de a crea acea suspiciune rezonabila”, a sustinut aparatorul legal al parlamentarului acuzat de DNA de trafic de influenta, in dosarul cunoscut drept „CET Govora”.

Nu in ultimul rand, in clipa in care a fost intrebat daca Sova recunoaste -macar partial- acuzatiile pe care anchetatorii i le aduc, Radulescu a dat un raspuns categoric: „exclusa recunoasterea, pentru ca nu a savarsit aceste fapte”.

444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger