AcasăOldAvocatii, noua solicitare pentru ca Oprescu sa ajunga sa fie vazut de...

Avocatii, noua solicitare pentru ca Oprescu sa ajunga sa fie vazut de medici

Sorin Oprescu ar putea parasi din nou Arestul Central al Politiei Capitalei, pentru a ajunge intr-o unitate medicala, in conditiile in care instanta va accepta noua cerere a avocatilor acestuia.

Invocand faptul ca, urmare a rezultatelor testelor la care a fost supus Sorin Oprescu, zilele trecute, la Spitalul Universitar din Bucuresti, specialistii ar fi constatat mai multe afectiuni, aparatorii legali ai primarului suspendat al Capitalei sunt gata sa se adreseze instantei, cu o noua cerere de internare intr-o unitate spitaliceasca, formulata in numele clientului lor.

In acest sens, prezent, sambata in jurul pranzului, la Arestul Central al Politiei Capitalei, unul dintre avocatii lui Oprescu a anuntat ca despre cel putin una dintre afectiunile desocperite la recentele analize primarul suspendat al Bucurestilor nu ar fi avut cunostinta. „Exista un numar de 12 diagnostice, patru file de recomandari”, a precizat avocatul Chiciu, in privinta recentei internari a edilului si a recomandarilor facute de catre specialistii care l-au avut ca pacient pe Oprescu.

Va amintim ca politicianul in varsta de 64 de ani a ramas vreme de patru zile la Universitar, interval in care a fost supus mai multor analize investigatii de specialitate, printre acestea si unei coronografii. Recent, mandatul sau de arestare preventiva, emis in prima saptamana a lunii trecute, a fost prelungit cu alte 30 de zile, dupa ce magistratii au admis solicitarea procurorilor DNA, care-l acuza pe Sorin oprescu de luare de mita. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este, insa, una definitiva.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger