AcasăOldAtac armat la un centru pentru persoane cu dizabilitati: cel putin 14...

Atac armat la un centru pentru persoane cu dizabilitati: cel putin 14 oameni au pierit/ 2 suspecti, morti

(foto: captura youtube/TwelveMediaTV)

Un nou gest de o violenta extrema socheaza America. Un atac armat ce a avut ca tinta un centru social destinat persoanelor cu dizabilitati de dezvoltare s-a soldat cu multiple victime. Doi dintre presupusii atacatori au pierit, in urma unei rafuieli cu fortele de ordine.

(foto: captura youtube/TwelveMediaTV)

Totul s-a intamplat tarziu seara trecuta, ora Romaniei, in timp ce in incinta centrului respectiv – situat in San Bernardino, California-avea loc o petrecere aniversara. Din motive ramase inca neclare, cel putin doi atacatori au deschis focul in cladire, folosind arme automate, si impuscand tot ce le-a stat in cale. Cel mai recent bilant indica 14 morti si cel putin 17 persoane ranite.

[youtube]fyLvbTJxInQ[/youtube]

Masina suspectilor

Dupa ce au sadit groaza in jur, cei doi presupusi autori ai masacrului au fugit de la locul atacului, cu un autoturism de teren negru, insa politia a pornit pe urmele lor si i-au gasit, la cateva ore de la tragedie, din cate anunta CNN. Nu mai putin de 20 de oamenii legii au incercat sa-i prinda. S-au auzit din nou zgomote de gloante, iar in urma incidentului s-a aflat ca doua persoane- un barbat si o femeie- au pierit.

Intre timp, politia i-a indentificat pe acesti presupusi atacatori. O a treia persoana e in custodia politiei, urmand sa se stabileasca daca se dovedesc adevarate supozitiile privind o eventuala implicare a sa in incidentul sangeros. Ancheta continua insa, in incercarea de a se stabili ce anume a stat la originea declansarii furiei agresorilor.

[youtube]DfgCO1vTRJo[/youtube]

foto: captura youtube

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger