AcasăOldArest la domiciliu si pentru Alin Anastasescu, cel de-al treilea patron de...

Arest la domiciliu si pentru Alin Anastasescu, cel de-al treilea patron de la „Colectiv”

Dupa ce a stat de Craciun in asa-numitul Beci Domnesc, cum este cunoscut Arestul Central al Politiei Capitalei, cel de-al treilea patron ai clubului Colectiv si singurul ramas – de altfel- in arest preventiv, a aflat ca ar urma sa fie plasat in arest la domiciliu.

O decizie in acest sens a fost luata luni dupa-amiaza, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 4, in fata carora a fost adus, din arest preventiv, Alin Anastasescu, potrivit Digi24.

Tanarul pe care procurorii de la Parchetul General il acuza de ucidere din culpa si de vatamare corporala din culpa, acuzatie care planeaza, de altfel, si asupra celorlalti doi actionari ai clubului amintit, Costin Mincu si Paul Ganciu, toti fiind cercetati in dosarul deschis dupa tragedia din „Colectiv”, soldata cu 63 de morti si peste 120 de raniti, mai are de asteptat, insa, pana sa afle daca poate parasi Arestul Central.

E important de precizat faptul ca hotararea pronuntata luni de Judecatoria Sectorului 4 al Capitalei nu este una definitiva, astfel ca procurorii au la dispozitie varianta contestatiei. Abia dupa ce se va judeca o eventuala contestatie depusa de procurori si in situatia in care o instanta superioara va mentine decizia luata luni, 28 decembrie, Anastasescu va putea parasi Arestul Central.

Totodata, trebuie amintit faptul ca atat Anastasescu, cat si Ganciu si Mincu au fost arestati preventiv pe 3 noiembrie, ca urmare a deciziei instantei in fata carora au fost prezentati de procurori, urmare a tragediei din localul afectat de incendiul devastator din 30 octombrie.

sursa foto: romaniatv.net

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger