AcasăOldApelul prin care s-a anuntat accidentul in care a fost implicat Condrea

Apelul prin care s-a anuntat accidentul in care a fost implicat Condrea

Pe langa marturiile si alte ipoteze si aspecte ce tin de cazul mortii lui Dan Condrea, mai nou a aparut si o inregistrare audio cu apelul la 112, prin care se anunta accidentul.

Cea care suna la numarul unic de urgenta este, dupa cum se poate auzi, Gabriel Pelin, femeia care a fost audiata la Parchetul General, iar apoi a aparut in mai multe randuri la TV, pentru a povesti cele vazute la locul accidentului, la care pare sa fi ajuns printre primii martori.

La peste o luna de la impactul rutier in care a murit patronul Hexi plharma, Antena 3 a difuzat, seara trecuta, ceea ce pare a fi prima inregistrare a apelului facut la 112, in seara fatidica, apel prin care se anunta faptul ca soferul masinii care s-a lovit de un arbore de la marginea drumului ce leaga localitatile ilfovene Buftea de Corbeanca a decedat.  „A murit, ma, nu mai misca. A intrat intr-un copac cu masina si s-a facut praf. Nu mai misca”, o anunta femeia care a sunat la 112 pe dispecera care i-a raspuns la apel. Ulterior, pe inregistrare se aude si vocea unui barbat, care, la randul sau, incepe sa ii puna intrebari celei care a apelat autoritatile. „Este barbat”, ii mai transmite apelanta dispecerului. Totodata, Pelin anunta dispecerii ca accidentul s-a produs in zona caii ferate, la Buftea, pe sensul catre Tamas.

E important de mentionat faptul ca la un moment dat la telefonul martorei vorbeste si politistul ajuns in prima faza la locul accidentului, care, la randul sau, ofera detalii dispecerilor.

Ramane sa ascultati si sa va formati singuri o parere in privinta modului in care s-a derulat coordonarea la nivelul echipei care era de serviciu in dupa-amiaza respectiva:

Ascultati aici apelul la 112: [youtube]7iZN9QjZiAc[/youtube]

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger