AcasăOldAlt martor al tragediei din club descrie scene de cosmar: Era zarva...

Alt martor al tragediei din club descrie scene de cosmar: Era zarva totala. Un om de langa mine a murit

A fost in club, seara trecuta, la concert, e constient ca a avut noroc sa iasa printre primii din incinta cuprinsa de foc si astfel a scapat din situatia cumplita care a cauzat moarte a a 27 de oameni, si nu stie momentan daca va mai avea curajul sa mai mearga intr-un club, pentru un alt astfel de eveniment muzical.

Un alt tanar care se alfa, vineri seara, printre sutele de persoane care au venit la concertul rock din Clubul Colectiv a povestit prin ce a trecut, pana sa iasa din zona de la parterul incintei, unde a avut loc cantarea.

Baiatul spune ca nu ar fi fost vorba despre artificii mari, dar si ca s-ar fi cerut un extinctor, inclusiv de catre solistul trupei care urcase pe scena, seara trecuta, dar ca acest dispozitiv folosit la stingerea incendiilor nu a ajuns la cei care l-au solicitat,

Iata cateva fragmente din povestea emotionanta a tanarului respectiv: „Erau oameni de toate varstele, am vazut si un copil (…) si femei si barbati. Am iesit printre primii. Ulterior oamenii au inceput sa se intinda pe jos, zaceau pe jos, intubati efectiv pe strada aici. Multi oameni au iesit fata haine, ca le-au ars hainele in cladire (…) nu stiu cat a durat focul (…) pur si simplu era zarva totala. Cred ca alti oameni au lesinat in prag si in momentul ala, efectiv, s-a incurcat tot traficul”.

Insa poate cea mai cutremuratoare fraza din relatarea baiatului a fost urmatoarea: „Mi-e foarte greu sa dau vina pe cineva. Un om de langa mine a murit, eu nu”.

Cu siguranta, tanarul martor al tragediei de seara trecuta, nu poate trece cu vederea ca 27 de persoane au pierit, ca urmare a nenorocirii iscate de incendiul care a cuprins localul situat in sectorul 4 al Capitalei. Alti peste 160 de oameni au suferit diverse leziuni – arsuri la maini, pe fata sau la nivelul cailor aeriene ori al ochilor sau inhalat fum.

sursa foto: debanat.ro

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger