AcasăOldAlina Bica si Dorin Cocos au scapat de arestul preventiv. Decizia Instantei...

Alina Bica si Dorin Cocos au scapat de arestul preventiv. Decizia Instantei Supreme e definitiva!

Veste buna pentru doua dintre numele sonore cercetate in dosarul cunoscut in presa drept „Bica 2”: Alina Bica si Dorin Cocos. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis inlocuirea masurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Ca urmare, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) si omul de afaceri Dorin Cocos au aflat ca judecatorii Inaltei Curti au decis, ca masura definitiva, schimbarea masurii preventive, dispusa pana la aceasta data in cazul lor in dosarul in care sunt cercetati, printre altii si Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, dar si Alin Cocos, fiul afaceristului.

Astfel, cum cei doi au primit, din partea Instantei, masuri similare in celelalte cauze penale in care sunt cercetati – fosta sefa a DIICOT in dosarul „Bica 1”, iar Dorin Cocos in dosarul „Microsoft”, urmeaza sa fie lasati sa paraseasca, in curand, arestul preventiv, avand in vedere ca hotararea de marti a magistartilor este una executorie, nemaiexistand cai de atac.

Va amintim ca, in dosarul „Bica 2”, in care procurorii fac cercetari in legatura cu despagubiri acordate de ANRP, Alina Bica este acuzata de luare de mita, favorizarea faptuitorului si abuz in serviciu, in timp ce fostul sot al Elenei Udrea, omul de afaceri Dorin Cocos, pentru trafic de influenta si dare de mita.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger