AcasăOldAlerta in Cluj: Patru barbati aflati in arest au evadat. Trei au...

Alerta in Cluj: Patru barbati aflati in arest au evadat. Trei au fost prinsi

Pamenii legii au intrat in alerta, fiind organizate mai multe filtre in trafic si cautari pe raza orasului, dar si a localitatilor limitrofe, dupa ce, sambata seara, patru barbati au evadat din arestul IPJ Cluj.

Este vorba despre tineri cu varste intre 16 si 36 de ani, trei dintre ei fiind condanati pentru furt, iar al patrulea pentru tentativa de omor. Cei patru ar fi reusit sa se faca nevazuti in timpul plimbarii de care beneficiaza cei aflati in Centrul de retinere si arestare preventiva al Inspectoratului de Politie Judeteana, dupa ce ar fi rupt grilajul si ar fi sarit peste un zid.

Din motive necunoscute inca, dar care urmeaza sa fie stabilite in urma unei anchete, cei patru au scapat de sub vigilenta politistilor si au fugit. Doi dintre ei au fost prinsi inca de sambata noapte, cel de-al treilea, si cel mai periculos din grupul de evadati, cel condamant pentru tentativa de omor, fiind capturat duminica dimineata. Politia se afla in continuare pe urmele celui de-al patrulea barbat care a dat bir cu fugitii din arestul IPJ Cluj.

sursa foto: bistritaonline.ro

240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger