AcasăOldAlarma in Capitala: Cladire de birouri evacuata!

Alarma in Capitala: Cladire de birouri evacuata!

Situatie neprevazuta si cu potential pericol, in nordul Capitalei. Autoritatile au intervenit in zona respectiva, dupa ce s-a formulat o alerta prin care se anunta ipoteza prezentei unui dispozitiv periculos intr-o cladire de birouri.

UPDATE 4 – Din cate anunta televiziunile de stiri, alarma s-a dovedit una falsa. Astfel ca in jurul orei 16, la mai putin de doua ceasuri de cand fusesera rugati sa paraseasca incinta, oamenii care lucreaza in cladirea vizata de alerta de pericol au fost lasati sa revina in interior. Conform Digi 24, oamenii legii ar avea deja un suspect, barbat despre care momentan se stie doar ca a fost dus la audieri. Alte amanunte, cu privire la identitatea sau la varsta sa, nu sunt cunoscute. La fel cum nu e foarte clar momentan nici daca respectivul lucreaza cumva in cladirea in care s-a anuntat plasarea unui presupus colect suspect. In acest sens, se asteapta precizari din partea oamenilor legii.

UPDATE 3 – In zona din fata mall-ului din Floreasca s-au adunat, de cand s-a luat masura evacuarii cladirii respective, mai multe zeci de persoane, care asteapta sa vada ce vor anunta oamenii legii, inainte de a le fi repermis accesul in incinta in care lucreaza.

UPDATE 2 – Purtatorul de cuvant al Politiei Romane a precizat, in urma cu scurt timp, intr-o interventie telefonica la Digi 24, faptul ca s-a primit o sesizate la 112, si ca ulterior s-a apelat protocolul obisnuit in astfel de situatii. Ca urmare, s-a trecut la evacuarea cladirii in care s-ar putea afla posibilul colet suspect, reprezentantul Politiei precizand ca ramane ca fortele aflate la fata locului sunt cei care vor decide daca se impune o astfel de masura preventiva si in cazul cladirilor conexe. „Recomandam cetatenilor sa nu intre in panica si sa respecte indicatiile politistilor”, a precizat oficialul IGPR, care a adaugat ca in zona sunt specialisti pirotehnisti, dar si de la Ordine Publica, Rutiera.

Trebuie spus ca, in cazul in care se va dovedi ca este vorba despre o alerta falsa, apelantul risca sa fie sanctionat contraventional, respectiv risca sa fie amendat.

UPDATE – Alerta vizeaza o cladire cu 26 de etaje din zona Caii Floreasca, mai exact din apropierea mall-ului Promenada, o constructie in care se afla sedii de firma.

Ca urmare, incinta respectiva a fost evacuata. Este vorba despre o cladire de birouri de mai multe etaje, situate in zona de nord a Bucurestilor. Catre locul respectiv au pornit de urgenta specialistii pirotehnisti, dar si echipaje de politie.

Ramane de vazut ce anume vor descoperi expertii care vor lua la puricat incinta.

Vom reveni cu informatii!

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger