AcasăOldAl doilea deces in cazul Clinceni: Femeia ranita in accidentul de parasutism...

Al doilea deces in cazul Clinceni: Femeia ranita in accidentul de parasutism a murit la spital

Unul dintre cei doi raniti preluati de medici si transportati de urgenta la spital, in stare grava, a murit, la cateva ore de la accident.

In ciuda eforturilor medicilor care au ingrijit-o, in speranta ca o vor ajuta sa isi revina, ca urmare a traumatismelor severe suferite in urma impactului cu solul, dupa o cadere de la o inaltime de cateva zeci de metri, tanara ranita in accidentul de parasutism de pe Aerodromul Clinceni a pierit, la Spitalul Universitar din Capitala, anunta Digi24.

Din primele informatii, femeia de 27 de ani venise la aerodrom pentru un zbor de agrement, motiv pentru care la momentul tragediei s-ar fi aflat intr-o parasuta tip tandem, alaturi de un instructor.

Celalalt tanar ranit in accident a fost dus la spital, intubat, cu trautamtisme la cap si la abdomen, starea sa fiind severa. Medicii il monitorizeaza in permanenta. Din pacate, in urma accidentului a mai murit o persoana – un barbat in varsta de circa 40 de ani.

O ancheta menita sa elucideze motivele care au produs tragedia e in plina desfasurare. O prima ipoteza ar fi aceea ca parasutele celor trei s-au incurcat, in timpul zborului.

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger