AcasăOldAfaceristul Georgica Cornu, retinut

Afaceristul Georgica Cornu, retinut

Georgica Cornu, "regele asfaltului din Banat", retinut din nou

Noi probleme pentru afaceristul timisorean supranumit si „regele asfaltului din Banat”. Cornu a fost retinut pentru 24 de ore, oamenii legii suspectandu-l de aceasta data de spalare de bani si evaziune fiscala.

Georgica Cornu, "regele asfaltului din Banat", retinut din nou

In acelasi dosar au mai intrat in vizorul anchetatorilor alte patru persoane, printre care, conform Digi 24, si omul de afaceri Constantin Popescu, fost lider al filialei social-democrate din Orsova. De altfel, masura a fost luata dupa ce, in cursul zilei trecute, au fost facute perchezitii in mai multe judete, printre care si Mehedinti, verificarile de teren fiind urmate de audieri la sediul IPJ.

Cauza aflata in prezent in plina cercetare s-ar fi soldat cu un prejudiciu adus statului de circa zece milioane de euro. Atat Cornu, cat si celelalte patru persoane cercetate in acest dosar urmeaza sa fie prezentate Tribunalului Mehedinti, cu propunere de arestare preventiva.

Insa pentru Cornu nu este prima oara cand ajunge in vizorul oamenilor legii. Afaceristul din Timisoara, cunoscut si gratie relatiei cu o cunoscuta realizatoare de la Televiziunea Publica, Marina Almasan, este de asemenea cercetat intr-un dosar de evaziune fiscala, in care paguba adusa statului a fost mai mica decat in acest caz, fiind estimata de catre anchetatori la aproximativ trei milioane de euro.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger