AcasăOldAdriean Videanu si Alin Cocos au ajuns in arestul Politiei Capitalei

Adriean Videanu si Alin Cocos au ajuns in arestul Politiei Capitalei

Fostul ministru al Economiei si fiul omului de afaceri Dorin Cocos, in cazul carora magistratii au decis, sambata dimineata, masura arestului preventiv pentru 30 de zile, in cel de-al doilea dosar in care este vizata Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, au ajuns in arest.

Primul care a sosit la arestul Politiei Capitalei a fost Alin Cocos, in jurul orei 9. Videanu a ajuns putin dupa ora 10, insotit de oamenii legii.

(foto: bzi.ro)

Masura arestarii preventive pentru 30 de zile, ceruta de procurorii DNA in acest nou dosar in care este cercetata fosta sefa a DIICOT, a fost luata si in cazul fosutlui sau conslier, Ionut Mihailescu. In acelasi timp, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus emiterea unor noi mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Dorin Cocos si al Alinei Bica, aflati deja in arest, fiind cercetati in alte doua dosare. Va reamintim ca decizia de sambata a ICCJ nu este definitiva, putand fi contestata de catre avocatii acestora.

Fostul ministru al Economiei a fost retinut pentru 24 de ore, joi seara, pentru complicitate la abuz in serviciu. Videanu fusese audiat mai multe ore la DNA, inainte ca procurorii sa dispuna aceasta masura, in “Dosarul Bica 2”, acelasi in care Alin Cocos este acuzat de dare de mita si trafic de influenta.

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger