AcasăOldAdrian, pustiul-soldat care recita impresionant "Scrisoarea III" (VIDEO)

Adrian, pustiul-soldat care recita impresionant „Scrisoarea III” (VIDEO)

Adrian are 4 ani. Si e un copil fascinant. Va veti convinge daca il vedeti din imaginile urmatoare.

Iubeste Romania si tot ceea ce tine de natia autohtona. Si nu sunt deloc simple vorbe. E dispus in fiecare zi sa invete lucruri noi si are o capacitate de absorbtie a informatiei cu totul impresionanta.

Pustiul a impresionat, in prima faza, la manifestarile dedicate Zilei Nationale, de anul trecut. De aceasta data, insa, a venit la Antena 3, alaturi de mama sa. A fost din nou o mare placere sa-l ascult si sa-l vad echipat in echipament de soldat(el).

Stie continente, tari, capitale, despre faraoni, piramide, dinozauri, echipamentele militare, dar si versuri. Intrebat, de exemplu, daca are idee cine e poetul nostru national, a raspuns hotarat: Mihai Eminescu. Intrebat daca e sa cunoasca vreo poezie de-a acestuia, pustiul simpatic foc a raspuns la fel de concins: <<Stiu „Scrisoarea III”>>. Si de-aici a urmat un moment care unora le-a adus lacrimi in ochi.

Semn ca nu ii e strain salutul militaresc, „Sa traiti!”, Adrian i s-a adresat astfel si ministrului Apararii, Gabriel Les, care a venit in studio cu un cadou pentru el, un elicopter de dimensiuni impresionante. Darul l-a captivat, pur si simplu pe pusti, lucru firesc, pana la urma, pentru un copil de 4 ani!


sursa foto/video: Antena 3

author avatar
Cristina Stefan
2.076 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger