AcasăOldAdministrator de firma aflat in arest preventiv, trimis in judecata pentru dare...

Administrator de firma aflat in arest preventiv, trimis in judecata pentru dare de mita!

Acuzat ca ar fi incercat sa dea mita o suma de bani, precum si mai multe bunuri, unor reprezentanti ai Comisariatului General al Garzii de Mediu, pentru ca acestia din urma sa treaca cu vederea anumite nereguli, un administrator de firma a fost deferit justitiei. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Vaslui.

Marian Blembea a fost trimis in judecata de catre procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Iasi , in stare de arest preventiv, fiind acuzat de dare de mita. Conform rechizitoriului, barbatul, administrator de fapt al unei societati comerciale, ar fi remis, la data de 24 iulie 2014, suma de 10.000 lei unui comisar din cadrul Comisariatului General al Garzii de Mediu.

Mai mult, sustin procurorii anticoruptie Iasi, administratorul societatii respective i-ar fi oferit acestuia si o cantitate bauturi alcoolice. Totodata, suspectul este acuzat ca i-ar fi oferit altui comisar un parfum. „Pentru aceste „servicii” cei doi comisari, care realizau un control de specialitate la un punct de lucru al unei firme la care inculpatul avea interese, ar fi trebuit sa efectueze un act contrar atributiilor lor de serviciu, in sensul de a nu mentiona in actul de control toate neregulile constatate si de a nu aplica o amenda contraventionala in cuantumul prevazut de lege”, precizeaza DNA, intr-un comunicat.

Sursa foto: ziarulceahlaul.ro

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger