AcasăOldActiune de amploare, pe raza a 11 judete: peste 2.500 de masini,...

Actiune de amploare, pe raza a 11 judete: peste 2.500 de masini, controlate de politisti

Oamenii legii nu au tinut cont de faptul ca e sambata si au iesit pe teren, pentru a face verificari. Iar rezultatele controalelor nu au fost deloc putine.

Au fost actiuni punctuale, cum le-au descris reprezentantii IGPR, menite sa verifice modul in care se respecta legea in sectorul transportului, dar si sa duca, printre altele, la prevenirea evenimentelor nedorite pe sosele. Cifrele indica 174 de actiuni si 106 filtre rutiere, in cadrul carora au fost verificate nu mai putin de 2.587 de autovehicule.

Controalele au fost facute pe raza a 11 judete din zone diferite ale tarii: atat in Satu-Mare, Maramures, Caras-Severin, Mehedinti, Timis si Tulcea, cat si judete din zona Moldovei -Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati, precum si in trenurile si navele de calatori, din cate se precizeaza, duminica, intr-un comunicat al Politiei Romane.

Avand drept scop prevenirea producerii de accidente rutiere, oamenii legii au facut verificari, in urma carora au fost retinute 74 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteza si au fost aplicate 1.300 de sanctiuni, ca urmare a incalcarii normelor privind circulatia pe drumurile publice, 439 de amenzi fiind date fiind pentru viteza peste limita legala si opt pentru soferi prinsi conducand dupa ce au consumat alcool.

296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger