AcasăOldActiune de amploare a DNA: perchezitii la mai multe primarii din tara,...

Actiune de amploare a DNA: perchezitii la mai multe primarii din tara, inclusiv in Sibiu si Cluj

Procurorii anticoruptie au descins, in aceasta dimineata, la peste 30 de adrese din sase judete. Actiunea vizeaza inclusiv cinci sedii ale unor institutii publice, respectiv primarii.

Se fac perchezitii atat la sediul primariei din Cluj, condusa actualmente de catre fostul sef al Guvernului, Emil Boc, dar si in alte orase, respectiv in Sibiu, in fruntea careia se afla Astrid Fodor, succesoarea actualului sef la statului la sefia institutiei, precum si in Alba Iulia, Zalau si Targu Mures.

In privinta actiunii de miercuri, procurorii DNA au anuntat ca verificarile vizeaza 32 de adrese, din sase judete -Cluj, Alba, Salaj, Sibiu, Mures si Prahova – cinci ale unor institutii publice, restul de 27 fiind domicilii ale unor persoane, precum si sedii de firma.

De asemenea, reprezentantii institutiei precizeaza faptul ca in prezenta cauza se fac cercetari, de catre reprezentantii serviciului teritorial Cluj, in privinta unor suspiciuni privind savarsirea, incepand cu 2013 si pana in decursul acestui an, a unor fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger