AcasăOldActionarii clubului "Colectiv" raman in arest preventiv, au decis magistratii Tribunalul Bucuresti

Actionarii clubului „Colectiv” raman in arest preventiv, au decis magistratii Tribunalul Bucuresti

(foto: b1.ro)

Desi sperau ca vor putea parasi Arestul Central, odata ce saptamana trecuta, intr-o prima faza, magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au dispus plasarea lor in arest a domiciliu, respingand propunerea procurorilor de la Parchetul General de a le prelungi mandatele de arestare preventiva, lucrurile nu au stat asa.

(foto: b1.ro)

Magistratii Tribunalului Bucuresti (TB) au admis contestatia procurorilor fata de masura luata initial de Judecatoria sectorului 4, astfel ca au desfiintat, practic, aceasta hotarare, dispunand mentinerea in arest preventiv a lui Anastasescu, Gancea si Mincu, pentru alte 30 de zile.

Cei trei tineri actionari ai clubului in care a avut loc incendiul din 30 octombrie, arestati preventiv pe 3 noiembrie si cercetati pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, nu mai au alta cale de atac, hotararea TB fiind definitiva.

Va amintim ca, din pacate, in urma tragediei din „Colectiv” au pierit 60 de persoane din randul celor care mersesera in localul respectiv pentru a asculta piesele trupei Goodbye to Gravity, formatie care isi lansa in seara tragediei noul album.

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger