AcasăOldAccidentul rutier din Turcia: Alti 7 romani raniti, externati. Toti urmeaza sa...

Accidentul rutier din Turcia: Alti 7 romani raniti, externati. Toti urmeaza sa ajunga curand in tara

(foto: wikipedia)

Pana la aceasta ora numarul romanilor care au avut de suferit de pe urma accidentului rutier de luni, din Turcia, si care au primit unda verde de la specialistii locali pentru a putea parasi spitalul este de zece.

(foto: wikipedia)

Dupa primele trei victime ale impactului rutier care au fost lasate sa plece acasa inca de luni, alti sapte raniti au primit unda verde pentru a parasi spitalul in cursul zilei de marti, din unitatea medicala aflata in localitatea Manavgat, astfel ca numarul externarilor in acest caz a crescut la zece, din cate au anuntat in cursul acestei zile reprezentantii Ministerului de Externe.

Tot din directia MAE aflam ca la unitatea medicala din Manavgat se mai afla doi romani, „starea lor de sanatate fiind stabila”, dar si ca alti doi conationali sunt internati in Antalya. Unul dintre romani a fost operat deunazi, despre el fiind anuntat faptul ca „interventia chirurgicala a fost finalizata cu succes si se afla in continuare la sectia de terapie intensiva”, in timp ce despre celalalt aflam, din comunicatul dat publicitatii de catre reprezentantii ministerului condus de Lazar Comanescu,faptul ca urmeaza sa fie operat la umar, in conditiile in care inca de luni fusese supus unei interventii chirurgicale la sold.

Acesti 10 raniti care au fost externati deja urmeaza sa ajunga in tara „in intervalul 16-17 martie”, adica fie miercuri, fie joi.

In tot acest timp, in Turcia au ajuns si rudele celor doi romani care au pierit in accidentul produs la inceputul saptamanii. Familiile celor decedati se pregatesc sa ii aduca in tara pe cei dragi, care au pierit in drama rutiera, pentru a-i inmormanta.

author avatar
Cristina Stefan
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger