AcasăOldAccident grav in Mehedinti, cu patru victime si TIR-uri cuprinse de flacari

Accident grav in Mehedinti, cu patru victime si TIR-uri cuprinse de flacari

Salvatorii, dar si pompierii au fost chemati sa intervina de urgenta in ajutorul persoanelor cazute victime unui grav accident rutier in care au fost implicate doua autotrenuri si un autoturism.

UPDATE: Traficul rutier pe DN 6 Orsova -Drobeta Turnu Severin in zona in care a avut teribilul accident rutier s-a reluat abia in jurul orei 17, din cate se precizeaza din directia Infotrafic.

Cele doua persoane care si-au pierdut viata sunt soferi – atat al masinii mici, cat si al unuia dintre TIR-urile implicate in coliziunea de pe DNA 6.

Imaginile surprinse la fata locului la scurta vreme de la producerea impactului devastator sunt greu de privit. Din cate se pare, incendiul s-a propagat cu rapiditate, pe fondul incarcaturii inflamabile aflate in autotrenuri.

Accidentul s-a produs miercuri in jurul pranzului, pe DN 6, in Mehedinti. Din pacate, salvatorii de la ISU nu au mai putut face nimic pentru doua persoane, care si-au gasit sfarsitul in urma nefericitului eveniment rutier.

In schimb, au preluat doi supravietuitori de la locul impactului si i-au dus cat s-a putut de repede la spital. Din cate a mentionat un reprezentant al ISU Mehedinti, intr-o interventie telefonica la B 1 TV, la fata locului se incearca, la acest moment, lichidarea incendiului care a cuprins, intr-o prima faza, unul dintre TIR-urile implicate in accident, ulterior focul afectand si celalalt autotren.

Din cate anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, circulatia rutiera pe DN6 Orsova – Drobeta – Turnu Severin este intrerupta pe raza localitatii Gura Vaii. Ca urmare, soferii care au drum in zona sunt sfatuiti sa tina cont de acest aspect.

Momentan nu se cunosc exact cauzele care au stat la originea producerii acestui accident.

author avatar
Cristina Stefan
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger