AcasăOldAccident cu 8 raniti pe DN 79, in zona localitatii Salonta

Accident cu 8 raniti pe DN 79, in zona localitatii Salonta

Cadrele medicale, pompierii specializati in misiuni de descarcerare, precum si politistii bihoreni au raspuns de urgenta unui apel care anunta un accident in care au fost implicate doua autoturisme si soldat cu multiple victime.

Cele doua masini s-au lovit pe DN 79, cu scurta vreme inainte de ora 13. In urma impactului, o mare parte dintre cei 11 pasageri aflati la bordul celor doua mijloace de transport s-au ales cu leziuni, astfel ca au avut nevoie de ingrijiri medicale din partea personalului de la Salvare, inainte de a fi duse la spital. Cinci dintre victimele accidentului rutier sunt femei, cea mai tanara victima avand 17 ani.

Concret, din cate precizeaza reprezentantii ISU Bihor, actiunea de salvare a implicat salvarea unei victime care ramasese captiva intre fiarele contorsionate ale masinilor implicate in coliziunea de pe DN 79 si avea nevoie de descarcerare pentru a fi preluata de echipele medicale, dar si acordarea primului-ajutor unui numar de alte sapte persoane. Victimele au avut traumatisme, contuzii, dar si plagi, precizeaza salvatorii bihoreni, si au fost transportate, cu ambulantele, la Spitalul Judetean Bihor.

Accidentul care a avut loc la iesirea din localitatea bihoreana Salonta, spre Oradea, la intersectia cu un drum judetean, a afectat, temporar, circulatia pe DN79 Oradea – Arad. Soferii care au avut drum in zona s-au vazut nevoiti sa circule pe un singur fir, alternativ, pana cand s-a incheiat operatiunea de salvare a victimelor, dar si pana ce politistii care se ocupa de ancheta deschisa in vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea impactului au incheiat masuratorile.

sursa foto: facebook.com/ISUBIF

author avatar
Cristina Stefan
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger