AcasăOldAccident cu 42 de morti, dupa ce un autocar si un camion...

Accident cu 42 de morti, dupa ce un autocar si un camion s-au izbit

Calatoria unor pasageri aflati intr-un autocar ce rula pe o sosea din sud-vestul Frantei s-a sfarsit brusc, in urma unui accident deosebit de violent.

O intreaga comunitate locala e indoliata ca urmare a faptului ca zeci de oameni, majoritatea lor persoane in varsta, au pierit, vineri, ca urmare a faptului ca autovehiculul in care se aflau s-a lovit de un camion. Din nefericire, in ciuda faptului ca in ajutorul victimelor au intervenit de urgenta specialistii in astfel de situatii de urgenta, eforturile medicilor s-au dovedit a fi zadarnice in cazul a peste 40 de pasageri din cei aproape 50 de ocupanti ai scaunelor din autocarul respectiv.

Cele mai recente informatii despre aceasta tragedie, anuntate de France 24, indica faptul ca 42 de oameni au pierit, si cel putin cinci persoane au fost ranite. Printre victime se numara si soferul camionului implicat in accident.

A fost vorba despre o coliziune frontala, produsa pe un drum din apropiere de Bordeaux. Din cate se pare, in urma impactului puternic, autocarul a fost cuprins de flacari, ceea ce a facut ca oamenii aflati la bord sa aiba si mai mari dificultati in a ajunge sa iasa la timp din vehicul, pentru a se salva.

Ce anume a provocat tragedia nu se stie deocamdata, insa cauzele accidentului sunt anchetate la aceasta ora.

author avatar
Cristina Stefan
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger