AcasăOldA murit o alta tanara ranita in "Colectiv". Bilantul tragediei a crescut...

A murit o alta tanara ranita in „Colectiv”. Bilantul tragediei a crescut la 61 de decese

(sursa foto: a1.ro)

Dupa aproape trei saptamani in care nu s-a mai aflat nicio veste trista in privinta ranitilor din clubul aflat in sectorul 4, duminica seara tarziu s-a aflat ca o alta victima a incendiului a pierdut lupta cu suferinta. Ca o ironie, este vorba despre un medic.

(sursa foto: a1.ro)

Este vorba psihologul Ioana Panculescu, care fusese transferata intr-o clinica din Germania, pentru ca medicii de acolo sa incerce sa o salveze. Din pacate, in ciuda eforutirilor specialistilor, ranile suferite ca urmare a flacarilor care au cuprins, intr-o clipa, in seara zilei de 30 octombrie, clubul bucurestean situat in sectorul 4 i-au cauzat moartea.

Femeia avea 36 de ani si, pana sa fie dusa la clinica din Germania, fusese tratata la spitalul Bagdasar Arseni, din sectorul 4 al Capitalei.

Odata cu aceasta veste cumplita, listei cu cele 60 de nume ale victimelor dramei din „Colectiv” i se mai adauga unul: cel al medicului psiholog fan al muzicii trupei care canta in club in seara respectiva, Ioana Raluca Panculescu. In tot acest timp, in spitalele din afara tarii se afla 27 dintre victimele incendiului din localul bucurestean, in timp ce in grija medicilor din Capitala se mai afla 23 de raniti.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger