AcasăOld8 romani raniti intr-un accident in Italia. Autocarul cu care veneau in...

8 romani raniti intr-un accident in Italia. Autocarul cu care veneau in tara s-a rasturnat

Autocarul implicat in accident (foto: Messaggero Veneto)

Peste 30 de romani au trecut prin momente pe care cu greu le vor uita. Autovehiculul cu care ar fi trebuit sa ajunga in tara, din Franta, s-a lovit de un alt autoturism, in urma impactului rasturnandu-se la marginea carosabilului.

Autocarul implicat in accident (foto: Messaggero Veneto)

Accidentul a avut loc in cursul noptii de sambata spre duminica, pe Autostrada A 4. Conform site-ului publicatiei locale Messaggero Veneto, 8 romani din cei 37 aflati la bord (36 de calatori si soferul) au avut de suferit de pe urma impactului, starea uneia dintre victime fiind mai grava, insa nu de natura sa ii puna viata in pericol. Victimele au fost transportate la mai multe spitale. Din imaginile prezentate de sursa mentionata se poate observa ca autocarul s-a rasturnat pe partea dreapta a drumului, dar si ca mijlocul destinat transportului de pasageri s-a ales cu avarii destul de serioase.

O reactie din directia autoritatilor autohtone a venit din directia Ambasadei Romaniei din Italia, care, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, au precizat ca in accident a fost implicat autocarul unei firme romanesti (Atlassib), care facea o cursa Franta-Romania, via Italia. Si ca la locul accidentului a ajuns Consulul general al Romaniei de la Trieste, care s-a interesat de starea victimelor. „Nu am primit informatii despre victime in stare foarte gravă, decat despre raniti care au primit ingijiri medicale de specialitate”, transmiteau, in urma cu cateva ore, oficialii citati. Totodata, reprezentantii Ambasadei au mentionat ca s-a gasit o solutie pentru pasagerii care nu au avut nevoie de ingrijiri medicale, acestia fiind preluati de un alt autocar al societatii comerciale respective.

Ramane ca politia sa stabileasca exact cum anume s-a produs accidentul.

author avatar
Cristina Stefan
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger