AcasăOld40 de zile de la tragedia din "Colectiv"

40 de zile de la tragedia din „Colectiv”

Zi grea pentru familiile, apropiatii si cunoscutii celor 60 de victime ale incendiului din „Colectiv” care nu au supravietuit dramei. Cum au fost, de altfel, toate cele de cand au primit crunta veste ca persoana draga lor a pierit in urma ranilor suferite odata ce clubul a fost inghitit de flacari.

(sursa foto: a1.ro)

Au trecut 40 de zile de la drama care s-a abatut asupra celor care se aflau in localul din sectorul 4, in seara de vineri, 30 octombrie, la concertul trupei Goodbye to Gravity. Incendiul care a cuprins, intr-o clipa, clubul aflat pe strada Tabacarilor la numarul 7, in cladirea unei foste fabrici de incaltamite, a curmat vietile a 26 dintre sutele de tineri aflati in incinta. Un tanar a pierit, in aceeasi noapte, in drum spre spital. De atunci, in zilele ce au urmat, si pana pe 22 noiembrie, cand sirul vestilor cumplite s-a oprit, alte 33 de suflete au plecat intr-o lume mai buna.

Miercuri, la 40 de zile de la drama din „Colectiv”, cand conform cutumelor ortodoxe, se face pomenirea celor plecati dintre cei vii, la locul tragediei va avea loc o slujba de pomenire. Slujba va incepe in mai putin de o ora si va fi oficiata, din cate anunta reprezentantii primariei sectorului 4, de catre Preasfintitul Parinte Timotei Prahoveanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, impreuna cu un sobor de preoti si elevi ai Seminarului Teologic Ortodox Bucuresti.

Iata doua dintre cele mai apreciate piese ale formatiei Goodbye to Gravity, trupa care, la momentul tragediei, isi lansa in club cel de-al doilea album. Va amintim ca patru dintre cei cinci membri ai formatiei – tineri foarte pasionati de frumos si de muzica – au pierit  ca urmare a incendiului Singurul supravietuitor, solistul Andrei Galut, se afla la tratament in strainatate.

[youtube]APQLbhk-rfY[/youtube]

[youtube]8SX1XDbikuI[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger