AcasăOld20 de retineri in dosarul permiselor, printre suspecti fiind si politisti

20 de retineri in dosarul permiselor, printre suspecti fiind si politisti

Nu mai putin de 20 de persoane au fost retinute, in dosarul in care procurorii au suspiciuni in privinta obtinerii – prin incalcarea procedurilor legale- a mai multor carnete de conducere. Masura survine perchezitiilor facute in cursul zilei trecute, in Capitala.

Din cate anunta Digi24, printre cele 20 de persoane retinute se numara si sase politisti din cadrul Serviciului de Eliberare a Permiselor, in cazul acestora din urma planand banuieli ca ar fi sustinut o parte a candidatilor, pentru a trece cu bine de proba practica, mai precis cea a traseului, despre care se stie ca le da serioase batai de cap multora dintre aspirantii la carnetul de conducere.

De altfel, in cursul zilei trecute, reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti anuntau ca s-au facut 17 perchezitii in Capitala, la actiune participand si ofiteri de politie din cadrul Directiei Generale Anticoruptie. Mai mult, in comunicatul Parchetului Capitalei se mentiona ca, in cursul acestei luni, institutia in cauza a dispus efectuarea urmaririi penale fata de 87 de suspecti, pentru fapte precum luare de mita, dare de mita, trafic de influenta si cumparare de influenta, dar si ca „actele de urmarire penala vizeaza modalitatea frauduloasa de obtinere a unor permise de conducere, in perioada 2014 – 2015”.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger