AcasăOld11 perchezitii in judetul Arges, la locuintele unor persoane banuite de furt

11 perchezitii in judetul Arges, la locuintele unor persoane banuite de furt

Actiune a politistilor argeseni, miercuri dimineata. Zeci de oameni ai legii participa la aceasta ora la perchezitiile efectuate la 11 adrese de pe raza judetului, intr-un caz in care se fac cercetari privind destructurarea unei grupari infractionale formate din noua persoane, banuite de savarsirea, in forma continuata, a unor infractiuni de furt.

La perchezitiile ce beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R participa politistii Serviciului de Investigatii Criminale – I.P.J. Arges, impreuna cu cei din cadrul Politiei Orasului Mioveni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti. Sunt cercetate locuinte de pe raza Orasului Mioveni si a localitatilor Maracineni si Micesti.

„In fapt, cei in cauza sunt banuiti ca, incepand cu luna iulie 2013 pana in prezent, ar fi sustras atat bunuri din case de vacanta si locuinte, precum si piese auto din autovehicule de transport marfa si din societati comerciale”, precizeaza IPJ Arges, intr-un comunicat in care se mentioneaza si ca prejudiciul cauzat, pana in prezent, prin comiterea de infractiuni este estimat la circa 50.000 de lei.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger