AcasăNewsEvaluare pe recursul compensatoriu. Dancila il asteapta luni pe Toader cu rezultatele

Evaluare pe recursul compensatoriu. Dancila il asteapta luni pe Toader cu rezultatele

Ministrul Justitiei a reusit sa o implice pe sefa sa de Guvern in contestarea lui Iohannis la CCR

Dupa ce a avut, in cursul acestei zile, o intrevedere cu premierul Dancila, Tudorel Toader a anuntat ca in perioada imediat urmatoare se va face o analiza in privinta legii recursului compensatoriu, urmand ca la inceputul saptamanii sa mearga din nou la Guvern, la acea data cu propuneri.

Dupa discutiile cu sefa Guvernului, ministrul Justitiei a anuntat public faptul ca intalnirea de la Palatul Victoria – care a avut ca tema legea recursului compensatoriu, procesul legislativ si consecintele legii – va fi urmata de o noua intrevedere, luni dimineata. In tot acest rastimp, „vom face o analiza generala a dinamicii fenomenului infractional, vom face o noua evaluare a datelor statistice oferite de ANP privind beneficiarii prevederilor legii recursului compensatoriu, vom analiza cauzalitatea, (…) consecintele faptelor comise de catre beneficiarii legii recursului compensatoriu”, a mai precizat Toader.

In cadrul discutiilor de luni, ministrul Justitiei urmeaza sa ii prezinte prim-ministrului nu doar rezultatele acestei evaluari, ci si „propuneri legislative si non-legislative care pot fi luate”, concluziile avand apoi sa fie anuntate si public.

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari

2 COMENTARII

  1. Tudorel Toader nici macar cand ii favorizeaza pe criminali, violatori, talhari n-are barbatia sa-si recunoasca „meritele”. A fost o viata sluga, nu scapa nici la batranete de obiceiul de a peria dosuri pe unde le prinde. Va dati seama ce atmosfera toxica trebuie sa fie la astfel de sedinta de guvern? Mai ceva ca la Varan in platou

  2. Trebuie imediat atentionati strainii care doresc sa viziteze Romania ca tara este in carantina totala si cine intra pe teritoriul ei isi pune viata in pericol. Tren atacat pe ruta Constanta, o serie de femei violate, furturi peste furturi, asasinate la drumul mare..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger