Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Evaluare Nationala clasa a VIII-a. Primele rezultate, afisate azi

Evaluare Nationala clasa a VIII-a. Primele rezultate, afisate azi

Autor:

Primele note ale candidatilor care au participat la Evaluarea Nationala pentru clasa a VIII-a se vor afisa in cursul acestei zile, pana in ora 12.

 

UPDATE: Elevii isi pot afla notele AICI.

La ora redactarii acestei stiri, site-ul Ministerului Educatiei nu era functional, foarte probabil din cauza numarului mare de accesari.

site1 720x459 Evaluare Nationala clasa a VIII a. Primele rezultate, afisate aziAbsolventii claselor a VIII-a – atat cei din Bucuresti, cat si din restul tarii – care au sustinut, zilele trecute, probele scrise ale Evaluarii Nationale – la limba si literatura romana, matematica si limba si literatura materna – in cazul elevilor apartinand minoritatilor nationale – vor afla cat de bine s-au descurcat si ce note au luat la examen.

Primele rezultate se vor afisa pana in ora 12, astfel incat candidatii nemultumiti de note sa poata depune contestatii, procedura ce se va desfasura tot in cursul acestei zile, intre orele 14.00-19.00. Urmeaza apoi un interval in care se vor solutiona aceste ocntestatii, urmand ca rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2018 sa fie afisate pe 23 iunie.

sursa foto: captura site edu.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!