Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » EVALUARE NATIONALA a 8-a. S-au publicat subiectele la romana si baremul de evaluare si notare

EVALUARE NATIONALA a 8-a. S-au publicat subiectele la romana si baremul de evaluare si notare

Autor:

Elevii care au dat luni piept cu proba la romana au avut in fata ochilor doua texte – unul semnat Ioana Parvulescu – “Inocentii”, iar celalalt apartinandu-i Adinei Branciulescu, intitulat ‘Transilvania, din “goana” trenului’, si publicat intr-un numar de anul trecut al revistei “National Geografic Traveler”.

 

Evaluare nationala 2012 EVALUARE NATIONALA a 8 a. S au publicat subiectele la romana si baremul de evaluare si notare

(foto: ziare-pe-net.ro)

La cateva ore dupa ce s-a incheiat prima proba din randul celor scrise incluse in cadrul Evaluarii Nationale 2018 la clasa a VIII-a, reprezentantii Ministerului Educatiei Nationale au facut publice atat subiectele pe care le-au avut de rezolvat candidatii care au dat luni testul la limba si literatura romana, cat si baremul de evaluare si notare. Astfel ca elevii isi pot face o idee asupra felului in care ar fi trebuit rezolvate cele doua subiecte mari continute de varianta 2, cea distribuita dimineata, in jurul orei 9, scolarilor care au dat testul.

Elevii au avut de construit enunturi, de dat sinonime, de redactat o compunere si, respectiv, o naratiunede 150-300 de cuvinte, in care sa prezinte o intampare petrecuta intr-o cetate.

SUBIECTELE SI BAREMUL pot fi gasite AICI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!