AcasăNewsEurovision. Reactia lui Traistariu, dupa ce a ratat de putin plecarea la...

Eurovision. Reactia lui Traistariu, dupa ce a ratat de putin plecarea la Kiev

Clasat pe locul 2 in optiunile publicului votant, MIHAI (Traistariu) a tinut sa ii felicite pe Ilinca si Alex Florea, dupa ce acestia au fost desemnati sa reprezezinte Romania la actuala editie a Eurovisionului, din mai, din Ucraina.

Dupa ce tanara solista – care abia si-a gasit puterea sa vorbeasca, seara trecuta, la scurta vreme dupa ce s-a anuntat ca ea si Alex Florea vor merge in mai la Kiev, coplesita fiind de emotii – a ales sa-i multumeasca lui MIHAI (noul nume de scena al lui Traistariu), solistul insusi a tinut sa ii laude pe cei doi solisti. „I-am descoperit pe amandoi inca de mici. (…) Meritau acesti tineri sa inceapa o cariera, bravo lor”, a sustinut interpretul in varsta de 40 de ani, chiar de pe scena selectiei nationale.

Intrebat daca va mai veni la preselectii, in conditiile in care nici de aceasta data nu si-a vazut implinit visul de a redobandi calitatea de reprezentant al Romaniei la competitia europeana la care a obtinut, in urma cu 11 ani, un laudabil loc 4, cu piesa „Tornero”, Mihai a dat urmatorul raspuns: „intotdeauna o sa vin la Eurovision, pana ma trimiteti din nou”.

Cititi si:  Ei vor reprezenta Romania la Kiev, la Eurovision!

sursa foto: Facebook/Mihai Traistariu

author avatar
Cristina Stefan
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger