Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eurovision, portavoce a Noii Ordini Mondiale?

Eurovision, portavoce a Noii Ordini Mondiale?

Autor:

Candva un concurs muzical apreciat, Eurovision se transforma de la an la an intr-o susanea chicioasa, o trambulina pentru ambitiile unor terti. Si editia din 2018 a mers pe acelasi drum batatorit de precedentele, cu melodii care vor ajunge destul de repede in lada de gunoi a memoriei, dar si cateva mesaje subliminale transmise publicului. Depasim in viteza partea artistica (una, oricum indoielnica) si ne oprim asupra ultimului aspect, caci la Lisabona s-a trambitat o idee tot mai prezenta si impusa in diplomatie.

 

netta barzilai wins eurovision Eurovision, portavoce a Noii Ordini Mondiale?Sa fie un semnal? Se prea poate, doar la un asemenea nivel nu prea mai exista coincidente. Cand invingatorul concursului Eurovision vorbeste in discursul de final despre Ierusalim, mesajul israeliencei Netta Barzilai trebuie pus si interpretat in contextul ultimelor discutii pe aceasta tema.

Israel castiga si ne invita la …Ierusalim

Pe scurt, Israel a castigat concursul din acest an si, conform traditiei, are dreptul sa gazduiasca editia din 2019. Toata lumea astepta sambata noapte sa se anunte pentru anul viitor un spectacol la Tel-Aviv, dar Netta a lasat masca intreaga asistenta: „Ne vedem in Ierusalim!”. Iata ca, intr-un moment in care prudenta este cuvantul de ordine pe chestiunea israeliano-palestiniana (controlul asupra orasului Ierusalim), iar cu exceptia SUA nicio alta putere mondiala nu a spulberat acest tabu, mapamondului ii sunt aratate fatis ambitiile evreiesti.

ai nostri the human eurovision Eurovision, portavoce a Noii Ordini Mondiale?

The Humans from Romania perform the song ‘Goodbye’ in Lisbon, Portugal, Thursday, May 10, 2018 during the second semifinal of the Eurovision Song Contest. The Eurovision Song Contest grand final takes place in Lisbon on Saturday May 12, 2018. (AP Photo/Armando Franca)

Fara doar si poate, Netta Barzilai a fost surpriza Eurovision, dar la fel de bine putem vorbi despre surpriza si in discursul ei de final. „Ne vedem in Ierusalim!”, o propozitie care l-a multumit pana si pe Benjamin Netanyahu, exigentul premier israelian, care a etichetat-o: „Netta este cel mai bun ambasador al Israelului”.

Conchita Wurst a fost doar inceputul

Nu putine sunt vocile care afirma ca Eurovisionul a devenit trambulina planurilor Noii Ordini Mondiale. In 2014, concursul muzical a fost „castigat” de Conchita Wurst, o „doamna” Carnat cu barba, rochie, coafura si testicule. Sa fim europeni, sa fim toleranti, sa acceptam minoritatile sexuale, despre asta a fost vorba la editia din Danemarca. Si lumea a acceptat…

O alta editie, un nou mesaj, aceleasi ambitii. De data aceasta, este vorba despre politica, despre teritorii si control, Noua Ordine Mondiala paveaza mai departe drumul inceput de Donald Trump, cel care anunta la inceputul anului ca muta Ambasada SUA de la Tel-Aviv la Ierusalim. O legitimizare a celei mai arzatoare dorinte evreiesti.

Iar mesajul „Ne vedem in Ierusalim!” trebuie citit si ca o presiune pe termen scurt pusa pe toate marile cancelarii, de la Paris si Berlin pana-n Beijing si Seul, trecand prin Moscova si Riad. Israel vrea Ierusalimul si-l vrea pe tot. Si-l vrea cat mai repede!


2 comentarii to Eurovision, portavoce a Noii Ordini Mondiale?

  1. Contra

    Ce obraznicie!

  2. Naomi

    Dupa poponarul femeia cu barba au adus si o handicapata din Pizdrael. Ce are Europa cu orientul? E ca si cum la concursul budist Asiavision din Bankok ar castiga tanarul crestin Vasile in fata Chinei si Japoniei. Ma aștept la anul sa castige Vatican prin corul de tineri cardinali pedofili si coregrafia de copii in chiloței sa acoperim tema geopolitica a globalizarii prost intelese.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!