AcasăNewsEurovision 2018. Trupa The Humans reprezinta Romania la Lisabona (VIDEO)

Eurovision 2018. Trupa The Humans reprezinta Romania la Lisabona (VIDEO)

Intai au fost cinci semifinale, desfasurate in tot atatea orase ale tarii. Apoi, duminica seara, a avut loc finala  Eurovision Romania 2018. In cadrul careia au triumfat cei de la The Humans, cu a lor piesa „Goodbye”.

Ceea ce inseamna ca, in calitate de castigatori ai selectiei nationale, cei cinci membri ai trupei vor merge in mai la Lisabona, pentru a reprezenta Romania in cadrul editiei din acest an a competitiei muzicale.

The Humans au intrat ultimii in concurs, avand alti 14 contracandidati, intre ei MIHAI (Traistariu), Feli, Xandra sau Alexia &Matei. Decizia i-a bucurat, in mod firesc, pe tinerii castigatori, care au si postat un mesaj dupa finala nationala. „Mulțumim din suflet! Nu avem si nu ne gasim cuvintele in momentul acesta prin care sa ne exprimam bucuria si multumirile pentru sustinerea pe care am simtit-o! Am primit cel mai frumos cadou! Acum un an am plecat increzatori in calatoria numita The Humans iar in acest moment avem confirmarea ca am pornit pe drumul cel mai bun! Mulțumiiiiim!”, suna postarea de pe Facebook a celor cinci membri The Humans.

[yotube]B_7dBLmtNXk[/youtube]

sursa foto: Facebook/The Humans

author avatar
Cristina Stefan
503 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bani cheltuiti geaba la emisiunea de strigate de banii aia cingeam un joc romanesc la Muzeul Satului sau mai aduceam procurori la Dna ca multe dosare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger