AcasăNewsEuroscepticii, organul extirpat al UE

Euroscepticii, organul extirpat al UE

Viktor Orban nu permite nimanui sa-i judece statul de drept

Ipocritul Occident ne-a tras de urechi si saptamana asta. Cand nu suprima vocea strazii cu tab-uri indesate cu militari inarmati pana-n dinti, Vestul isi face timp sa scruteze cu privirea si curtea amaratului de vecin din Est, dupa care, cu trufia specifica asupritorului, declama: „Romania, iesi la tabla!”. Spre surprinderea generala, Romania n-a mai stat in pozitie de drepti, a ramas in banca si, de jos, a raspuns cu tupeu. Desi primul-ministru i-a flituit pe ospatarii bruxellezi, punctul de vedere al Guvernului bucurestean tot s-a facut auzit, ba cu vocea ridicata: „Este corect sa spunem ca romanii urasc dublul standard. Din 2011 nu sunt primiti in Spatiul Schengen, desi indeplinesc toate conditiile. Romanii vor si ei sa fie tratati ca parteneri egali, cetateni ai UE! Romanii merita mai mult!”.

Viktor Orban nu permite nimanui sa i judece statul de drept

Uniunea Europeana s-a vrut o Masa rotunda a cavalerilor propovaduitori de multiculturalism. Problemele au aparut cand invitatii si-au dat seama ca, de fapt, unii meseni primisera sabii din otel, iar ei aveau doar niste scobitori ceva mai lungi.

Bogatiile naturale ale fostelor state comuniste trebuiau cumva controlate de cineva. Si, de ce s-o faca altii, cand UE era mai aproape, dar la fel de hulpava?! Rand pe rand, tarile puternice din Vest si-au taiat felii – unii au luat sectorul energetic, altii, transporturile, unii s-au orientat spre agricultura, altii au vrut industria. Nimic n-a scapat, de la Budapesta si pana la Sofia, din Bucuresti pana-n Praga si Varsovia, toti est-europenii au dat spaga ca sa fie primiti in UE.

Monica Macovei printre dusmanii propriei tari

Iar cand s-au pomenit innobilati cu simple scobitori, pe care le infigeau nu in fripturile promise, ci in firimiturile aruncate pe jos neosocialistii olandezi, francezi, nemti, italieni&co au inceput sa ridice tonul. In 2019, curentul euroscepticilor deja nu mai poate fi potolit, se mareste de la luna la alta, de la o inca o furaciune a Occidentului la alta.

Orban i-a dat afara din tara!

Romania este doar ultima voce ridicata impotriva prigonitorilor de la Bruxelles. Capitan de echipa ramane ungurul Viktor Orban, care tocmai ce a trantit in nas usa unei delegatii olandeze venite sa anchete respectarea principiilor statului de drept la Budapesta. „N-au ce cauta aici, sa faca verificari acasa la ei!”, a clamat maghiarul ajuns ghimpele din coasta cotropitorilor PE.

Iar rand pe rand incep sa se razvrateasca si alte popoare pentru care verticalitatea si onoare reprezinta, intr-adevar, cuvinte sacre. Maharii de la Bruxelles realizeaza azi ca pierd prada, caci vanatul pe care il credeau mort inca mai are forta sa muste mana tradatoare.

Monica Macovei si Inchizitia neomarxista

Din fericire, Romania isi cunoaste bine dusmanii. Iar ei nu sunt doar printre straini, ci trebuie cautati mai aproape, aici, pe langa casa. Miros de la o posta a ura fata de tot ce inseamna romanism, crestinism si traditionalism. Prin venele lor curge seva neomarxismului ateu, ei sunt noii inchizitori ai Europei, pregatiti sa schingiuiasca pentru valorile progresiste.

La simulacrul de proces intentat Romaniei luni seara in plenul Parlamentului European, unul dintre acuzatori a fost nimeni alta decat Monica Macovei. A azvarlit fara niciun pic de acoperire vorbe grele, cuvintele ei pareau o sentinta cazuta peste grumazul aplecat al tarii. „Astazi, in Romania, un grup de politicieni corupti condusi de condamnatul si socialistul Dragnea, a luat tara in mana si da cu ea de pamant. Nu respecta programul de guvernare anuntat la alegeri. Schimba legile. Sterge infractiuni. Ii subordoneaza politic pe judecatori si procurori. Transforma banii de investitii in mita electorala. Distrug inima democratiei (…) Soarta a 20 de milioane de oameni sta in cantar cu soarta unuia singur, cu salvarea unuia singur. Va cer sa ajutati Romania pentru ca, sub aparenta democratiei, Romania traieste astazi o dictatura criminala! (…) Acesta este ultimul tren pe care-l putem prinde. Vrem in Europa!”.

Doamne, dar cine nu vrea in Europa, doamna Macovei? Romanul nu cere altceva decat respectul unei rosii de calitate, niciodata n-a vorbit despre iesirea din UE, precum „fratii” britanici. Si cum vine aia program de guvernare nerespectat de catre un partid care a marit salariile si pensiile, ca nimeni altii in 30 de ani?! Cat priveste afirmatia „Romania traieste astazi o dictatura criminala”, imi e jena sa comentez. Folositi cuvinte care dor intr-o tara ce a trait ororile de la Aiud, Pitesti, Ramnicu Sarat si altele.

author avatar
Nicholas Cezar
1.218 afisari

4 COMENTARII

  1. S-a urcat scroafa in copac sau pe masa de la birt de unde guita impotriva tarii care a trimis-o in acest sparlament ieuropean.Sper sa nu mai obtina un alt mandat de parlamentar acolo unde a jucat un rol de mercenar al stapanilor Coloniei.

  2. Nu exista niciun Cezar Nicholas. Boanchis, bai epigoane cu talent precar, nu iti e ma rusine sa scrii sub pseudonim vomele astea propagandistice?

  3. In Romania se traieste bine! In Romania te simti respectat si ai drepturile aparate!Romania nu are nevoie de Europa.. Europa are nevoie de Romania! In Romania nu exista mita si coruptie! Politicienii romani impun respect si admiratie prin cultura si conduita! Europenii vin sa lucreze in Romania, pentru a trimite bani in tarile de bastina! In Romania, oamenii sunt educati, responsabili, muncitori, cu spirit civic si preocupati de viitorul tarii! Europenii sunt, in general, vinovati de tot ce e rau! Romania are un trecut glorios. Taranii romani sunt agricultori priceputi si harnici, producand ieftin si bio!

  4. Daca are curajul sa mai vina in tara, scarba ordinara de Macovei va plati cu varf si indesat toate mizeriile aruncate cu venun de vipera la adresa poporului roman. Bu o va scaoa nici nemernicul de Soros, javra mondiala vinovata de cele mai abjecte manipulari prin ONG-urile care ar trebui scoase in afara legii, caci au propavaduit doar ura, violenta, dezordinea, semanand germenii neonazismului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger