Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Europa face turturi

Europa face turturi

Autor:

Desi se apropie primavara calendaristica, noul episod de ninsori, viscol si ger, cunoscut sub numele de „Moscova – Paris” sau „Bestia din Est”  se va extinde pe intreg continentul european.

 

noua 720x474 Europa face turturi

“Bestia din Est” ingheata tot continentul

La Roma a nins pentru prima data din 2012, iar scolile si Colosseum ( cea mai vizitata atractie turistica a Italiei) au fost inchise. Temperaturile scazute au facut cel putin trei victime, una in Franta si doua in Polonia. In Austria si Ungaria, dar chiar si in Spania,  autoritatile au cerut locuitorilor sa se pregateasca pentru masele de aer rece venite din Siberia. “Bestia din Est” a lovit si Marea Britanie aducand ninsori, drumuri blocate si probleme de trafic, pana la mijlocul saptamanii in cea mai mare parte a tarii s-ar putea produce intarzieri in transportul rutier, feroviar si aerian. 2 2 720x405 Europa face turturi 4 720x388 Europa face turturi 5 720x432 Europa face turturi 6 720x480 Europa face turturiCentrul Meteorologic National din Rusia a anuntat ca pana la sfarsitul lunii se vor inregistra temperaturi “anormal de reci”, pana la -35 ° C. In sud-estul Europei, romanii vor infrunta un frig de -25 ° C , la fel ca vecinii lor din Balcani, in Bulgaria si Serbia este deja cod portocaliu de ninsori, la fel ca si in nordul Greciei. Bucurestiul si 12 judete din sudul si estul tarii  sunt sub atentionare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, iar cel mai frig este  in Moldova, unde temperaturile au coborat la minus 18 grade in Iasi si Botosani. In ultimele 24 de ore au fost blocate sau inchise mai multe drumuri, trenuri anulate si intarzieri la curse pe Aeroportul Otopeni. Meteorologii avertizeaza ca frigul va persista pana joi, interval in care temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre -12 si -8 grade, iar cele minime vor cobori pana la -22 de grade.


1 Comentariu la Europa face turturi

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    The Weather 3/7 God Jesus 3/7; Weather 16 Jesus Christ 16; THE Weather 25 Elijah Tishbite 25; THE WEATHER 32 ELIJAH TISHBITE 32; W.EA.THE.R. W-White, EA-Elijah, THE-Tishbite, R-Red. Jesus Christ and Elijah Tishbite in white and red. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care vremea e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit. Roșul și albul sînt culorile principale din Casa Raiului în care stau.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!