AcasăNewsEuro atinge un nou maxim in raport cu leul

Euro atinge un nou maxim in raport cu leul

Romanii care urmaresc informatiile de la BNR cu privire la cotatia euro au aflat ca moneda unica europeana a atins, vineri, un nou record in raport cu leul.

Datele indica faptul ca euro si-a continuat cresterea constanta de la inceputul saptamanii, depasind, vineri, pragul de 4,69 lei. Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala in 18 ianuarie indica faptul ca euro a ajuns la 4,6975 lei, fiind vorba despre o crestere cu 0.18 % fata de ziua precedenta, cand fusese 4,6890 lei/euro.

Si dolarul american a crescut fata de joi, cursul de referinta anuntat de BNR fiind, in 18 ianuarie, de 4,1192 lei.

130 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta este razbunarea stapanilor Coloniei pentru impozitarea bancilor straine atunci cand isi fac roborul cum vor ele si care depaseste 2%,de fapt fiind o taxa minuscula fata de profitul lor urias,nemaiantalnic in nicio tara din ue.Pedeapsa va merge mai departe,noi fiind o amarata de Coloniei nu putem face nimic pentru ca nici nu mai avem banci sa contracareze aceste pedepse directionate catre populatie si nu numai.Am avea o banca,numita impropriu BNR pentru ca ea face jocul strainilor,iar aceasta ajuta la indeplinirea ordinului dat de stapani adica intrarea Coloniei pana la sfarsitul anului intr-o criza fortata,ca urmare alegerile de anul acesta vor fi castigate de cei deja alesi de stapani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger