AcasăNewsEugen Nicolaescu il baga pe Ponta in cofa Comisiei Europene

Eugen Nicolaescu il baga pe Ponta in cofa Comisiei Europene

Eugen Nicolaescu i-a oferit pedelistului ocazia de a sari la gatul sefului Guvernului

Daca va fi de acord cu ministrul liberal al Sanatatii si va anula decontarea serviciilor medicale efectuate in spitale private, Victor Ponta se va trezi cu ditamai acuzatia de infringement.

Sebastian Bodu ii cere lui Victor Ponta sa nu stopeze decontarea serviciilor medicale oferite de sectorul privat, daca nu vrea sa se trezeasca reclamat la CE

Europarlamentarul Sebastian Bodu il ameninta pe premier cu sesizarea Comisiei Europene ”in cazul in care Ministerul Sanatatii sau Guvernul va desfiinta sau va goli in orice fel de continut dreptul asiguratilor din Romania de a-si alege furnizorul de servicii medicale”.

Eugen Nicolaescu i-a oferit pedelistului ocazia de a sari la gatul sefului Guvernului

In opinia lui Sebastian Bodu, acesta este un caz clar de infringement, care sigur ”va duce Romania in fata Curtii Europene de Justitie”. Concret, europarlamentarul PDL considera ca punerea in aplicare a intentiei exprimate de ministrul Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, va duce la ”situatia bizara” ca tot mai multi romani sa apeleze la serviciile spitalelor din strainatate, iar aceasta va crea ”o problema institutionala” intre CNAS si casele de asigurari din alte state membre UE. ”Astfel stand lucrurile, Comisia Europeana va putea deschide o actiune impotriva Romaniei”, conchide Bodu.

author avatar
Simona Badulescu
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger